Villa Elysia Coral Estate

Deze stijlvolle Oceanfront Villa ligt op een prachtig stukje Curacao; Coral Estate. 

Coral Estate Resort ligt aan de zuidwestkust, in een schitterende tropische omgeving op een historisch deel van Curacao. Alle villa’s liggen midden in de Caribische natuur, waardoor er veel privacy is bij de villa en door het natuurlijke niveauverschil hebben vrijwel alle villa’s zicht op de Caribische Zee. Coral Estate Resort ligt op ongeveer 20 minuten van de luchthaven en 30 minuten van Willemstad, heeft een eigen strand, en op slechts enkele kilometers vindt u de stranden van Cas Abou, Grote Knip en Kleine Knip.
Coral Estate heeft bij het strand nog een Spacentrum en duikschool, daarnaast ligt hier ook restaurant Karakter en Rooftopbar Koraal.

De villa ligt op zeer korte loopafstand van het strand en de restaurants van Coral Estate, waardoor het een ideale uitvalsbasis is voor een heerlijk verblijf.
Na binnenkomst door de hal, komt u in de grote woonkamer, die door de hoge plafonds en vide met loungebank een zeer ruim gevoel geeft. Er is een eettafel en een moderne keuken die van alle gemakken voorzien is, zoals o.a. koelkast, oven, magnetron, vaatwasser en koffieapparaat.
Door de grote schuifdeuren wordt binnen met buiten verbonden, waar op het terras een grote eettafel en loungebank te vinden zijn om heerlijk te kunnen genieten van het uitzicht over zee. Bij het infinity zwembad zijn diverse ligbedden aanwezig en kunt u een verfrissende duik nemen.

De villa beschikt over 3 slaapkamers: Op de begane grond ligt de master bedroom met airconditioning en een eigen badkamer. Via de schuifdeuren is er direct toegang tot het terras bij het zwembad en is er prachtig uitzicht vanaf de kamer over zee.
De tweede slaapkamer ligt ook op de begane grond en beschikt over airconditioning. De derde slaapkamer ligt op de half open vide (geen airconditioning, maar met natuurlijke ventilatie en goed op de wind. Tevens is er, indien nodig, een extra ventilator aanwezig), waar ook de tweede badkamer ligt die gedeeld kan worden met de tweede slaapkamer beneden.
Aan de voorzijde is optioneel nog een gastenverblijf bij te huren. Dit gastenverblijf heeft 1 slaapkamer met badkamer, plus een kleine woonruimte met eigen keuken.

Er is parkeergelegenheid op eigen terrein en er is gratis WIFI beschikbaar.

​Door de natuurlijke grenzen heeft het Coral Estate Resort een veilige ligging, mede doordat er slechts één toegangsweg is met 24-uurs controle en bewaking.

Slaapkamers

3/4

Zwembad

ja, privé

Badkamers

2/3

Beveiligd resort

ja

Bedlinnen

ja

Handdoeken en strandlakens

ja

Strijkplank / strijkijzer

ja

Wasmachine / droger

ja / nee

Oven

ja

Magnetron

ja

Vaatwasser

ja

 

 

Kinderbed / stoel

op aanvraag

Airconditioning

ja (slaapkamers)

Kluis

ja

Alarm

ja

Speaker / geluidssysteem

nee

Gratis WI-FI

ja

BBQ

ja

Roken

alléén buiten

Stopcontacten

EUR

Voltage

220V

Huurprijzen Villa Elysia
op basis van 3 slaapkamers

 

Middenseizoen (groen)

€   2.905,- per week
€       415,- per nacht

Piekseizoen (rood)*

€ 10.500,- per 14 nachten
€      750,- per nacht

Toeslag studio

€        60,- per kamer, per nacht

Prijzen vanaf 6 januari 2025 op aanvraag
*) Voor aankomsten e/o verblijven in en rondom de Kerstvakantie geldt een minimale boekingsperiode van 14 nachten.

  • Prijzen excl. 7% lokale belasting (OB)
  • Incl. bed- & badlinnen
  • Incl. water- en elektraverbruik
    (elektra max. 40 kWh per dag obv 3 slaapkamers (60 kWh per dag incl. gastenverblijf), daarboven wordt € 0,55 per kWh aan u doorbelast).
  • Tussenschoonmaak € 100,- per keer (verplicht na iedere 7 nachten) 
  • Eindschoonmaak € 275,- (verplicht)
  • Borgsom € 500,- 
  • Verblijfsduur min. 7 nachten (Kerstvakantie min. 14 nachten piekseizoenstarief)
  • Max. 8 personen plus max. 1 kind onder de 2 jaar
  • Check-in vanaf 16:00 – Check-out op vertrekdag om 11:00.
  • Betalingstermijn: 25% bij reservering en restant 8 weken voor aankomstdatum
1/41

Curacao-Exclusief is een handelsnaam van Juffermans Vakantieverhuur B.V., ingeschreven bij K.v.K. te 's-Gravenhage: 51934701, BTW-nr: NL850231954B02 en K.v.K. te Curacao: 128871, Cribnr: 102.351.030